STICHTING DE WOUWERS

hier gebeurt het....

Over onze buurt.

 

Stichting De Wouwers is een buurtvereniging die er voor zorgt dat nieuwe bewoners verwelkomd worden, baby's die geboren worden een leuk cadeautje ontvangen en nabestaanden van overleden bewoners namens de buurt sterkte wordt gewenst.

Uiteraard kunnen wij als bestuur die niet alleen: we willen heel graag door buurtbewoners op de hoogte worden gebracht. Zien jullie ergens een nieuw geboorte bord, krijgen jullie nieuwe bewoners in de straat, horen jullie dat iemand in de buurt is  overleden, schroom niet dit even aan ons door te geven.

 

Dit kan altijd door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar bestuur@wouwers.nl

 

Maar de buurtvereniging doet meer.

 

Zo organiseren we elk jaar, zo rond September, een oergezellige fietstocht met aansluitend een heerlijke barbecue. 

Daarnaast proberen we ook ergens in Januari onze jaarlijkse Wouwers Winterwandeling te organiseren. Een wandeling van ca. 6 km. met elk jaar een leuk spel element. Waarna we na afloop trakteren op een heerlijk soepje en een drankje. Gezelligheid ten top!

 

Buurtbattle.

Ook niet meer weg te denken is onze deelname aan de Allfunse BuurtBattle, een super leuke dag waarin onze buurtgenoten het beste van zich kunnen laten zien op gebied vasn kennis en kunde. 

In 2021 hebben we met onze buurt zelfs de eerste prijs binnen kunnen halen, iets waar we nog steeds super trots op zijn.

 

Het bestuur.

Het huidige bestuur van Stichting de Wouwers bestaat uit:

Henk Olislaegers - Voorzitter en website beheerder

Marcel Jochems - Penningmeester

Connie van Hoof - Secretaris

Dolf de Swart -  Lid.

Han de Vet - Lid

Nicole Maessen - Lid

Wat niet meteen wil zeggen dat dit zo moet blijven! Wie graag deel wil nemen aan het bestuur, is altijd zeer welkom.  Vele handen maken immers licht werk!