Op zaterdag 23 juni a.s. houden we weer onze jaarlijkse  fietstocht en buurt barbecue.

Tussen 14.00u en 15.00u kan er gestart worden vanaf  het clubhuis van ponyclub “de Paardenvriendjes” aan het Walkvat. De lengte van de fietstocht is dit jaar 24 kilometer.  Onderweg kom je langs een rustpunt waar je 1 consumptie kunt nuttigen van de stichting.

Deelname aan deze fietstocht is gratis voor buurtleden die recht hebben op reductie. (Dit is van toepassing indien je een vrijwillige bijdrage van minimaal €10,- heeft betaald). Indien je dit niet hebt, betaal je per deelnemer €2,50.

Na de fietstocht vindt om 17.00u de Buurtbarbecue  plaats bij het clubhuis aan het Walkvat. Onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek kun je ook nu weer een gokje wagen bij de tombola. Er zijn weer leuke prijzen te winnen. De lootjes zijn al te koop bij aanvang van de fietstocht.

Het belooft dus weer een gezellige middag en avond te worden voor iedereen. Zorg dat je erbij bent!

De kosten voor de BBQ, inclusief drank, zijn: volwassenen met reductie €10,- (zonder reductie €17,50), kinderen van 4 t/m 12 jaar met reductie €5,- (zonder reductie €8,-), kinderen onder de 4 jaar gratis

Opgeven kan met dit formulier:

Contacteer Ons

Evenals vorig jaar heeft Team de Wouwers zich al weer opgegeven voor de Allfunse Buurtbattle.

Teamleden van vorig jaar zijn het er allemaal wel over eens dat ons team moet verjongen. Dus: jongeren uit de Wouwers, geef je op! De ouderen hebben vorig jaar het goede voorbeeld gegeven, en blijken jullie hard nodig te hebben! We maken er weer een gezellige dag van op 6 oktober!

De eerste buurtgenoten hebben zich inmiddels als opgegeven, maar hoe meer, hoe beter! Twee Wouwers teams zou nog leuker zijn!

Opgeven kan via onderstaand formulier.Contacteer Ons